به گزارش راهبرد معاصر، "اولاف شولتز"، صدر اعظم آلمان در یک بیانیه دولتی در پارلمان آلمان در اقدامی جانبدارانه از رژیم صهیونیستی در مناقشات خاورمیانه اعلام کرد که مقامات اقدامات جدی علیه یهودی ستیزی در آلمان انجام خواهند داد.
شولتز از اقدامات دولتی در ممنوعیت اعتراضات ضد اسرائیلی و حامی فلسطینیان حمایت کرده و مدعی شد که یهودی ستیزی جایی در آلمان ندارد.
این دومین بیانیه دولت شولتز ظرف چند روز بعد از عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین حماس علیه رژیم صهیونیستی بود.
وی حدود یک هفته پیش هم در سخنانی به اسرائیل از همبستگی کامل آلمان اطمینان داد. شولتز اکنون این موضوع را تایید کرد.
وی تاکید کرد: خاورمیانه در حال حاضر "جدی ترین بحران" خود را در چند دهه اخیر تجربه می کند. شولتز گفت که در سفرهای خود به سرزمین های اشغالی و مصر در روزهای اخیر تلاش کرده است تا از جلوگیری از تشدید بیشتر جنگ اطمینان حاصل کند. وی به کشورهای منطقه درباره دخالت در این درگیری ها هشدار داده و گفت: چنین آتش سوزی برای کل منطقه ویرانگر خواهد بود.
وی همچنین آلمان را متعهد به تلاش برای آزادی گروگان های اسیر در دست مقاومت فلسطین حماس دانست.
شولتز همچنین بر لزوم رساندن کمک های بشر دوستانه به نوار غزه تاکید کرد.
در همین حال، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان ، دور دیگری از دیپلماسی بحران در خاورمیانه را آغاز کرده و سفری را به کشورهای منطقه در دستور کار قرار داده است.
دلیل این بیانیه دولتی صدر اعظم آلمان نشست سران اتحادیه اروپا در هفته آینده است. موضوعات این نشست شامل جنگ روسیه علیه اوکراین و سیاست مهاجرت اتحادیه اروپا است.
صدر اعظم آلمان همچنین وعده ارسال تسلیحات بیشتر به اوکراین را داده و گفت: آلمان در حال تنظیم یک "بسته زمستانی" است که شامل موارد مورد نیاز برای دفاع هوایی اوکراین است. صدراعظم آلمان گفت که آلمان یک واحد اضافی از سامانه موشکی ضد هوایی پاتریوت، سامانههای جدید Iris-T، تانکهای ضدهوایی جدید Gepard و مهمات جدید لازم برای این کار را در اختیار اوکراین قرار خواهد داد. وزارت دفاع آلمان قبلاً این را اعلام کرده است.
شولتز همچنین تاکید کرد: نکته مهم در نشست آتی اتحادیه اروپا همچنین محدود کردن مهاجرت به زعم وی غیرقانونی در اروپا و آلمان خواهد بود.
تاکید صدر اعظم آلمان بر لزوم مهار مهاجران و تسریع اخراج ها
وی بر لزوم مهار این گونه مهاجرت ها تاکید کرده و گفت: بخصوص باید اطمینان حاصل شود که مرزهای خارجی اتحادیه اروپا بهتر محافظت می شود و پناهجویان رد شده واقعاً اخراج می شوند
صدراعظم آلمان همچنین از توافق کشورهای اتحادیه اروپا در مورد اصلاحات پناهندگی استقبال کرد. او اطمینان داد که با پارلمان اروپا در این باره توافق حاصل شده و این مقررات به زودی اجرایی خواهد شد.
وی همچنین اعلام کرد که میخواهد تعداد پناهجویانی که به طور نامنظم وارد آلمان میشوند را محدود کند. وی افزود: برای دستیابی به این هدف، مرزهای خارجی اتحادیه اروپا باید محافظت بهتری داشته باشند و پناهجویان رد شده باید سریعتر اخراج شوند. او امیدوار است که پس از کشورهای اتحادیه اروپا، پارلمان اتحادیه اروپا نیز اکنون با اصلاح سیستم مشترک پناهندگی اروپا موافقت کند./ تسنیم